Kinesiska Engliska Svenska
Anledningen till att jag valde att ta kontakt med dr Zong var att jag sökte någon som kunde behandla mina två diskbuktningar i ländryggen. Jag hade svårt att sitta och röra mig utan smärta och kände mig orolig för framtiden. Sedan 17 års ålder har jag träffat flera olika ortopeder, sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer, läkare och akupunktörer. Många har varit bra och jag har med åren fått höga krav på den som behandlar mig och är inte lättimponerad.
Det första jag uppskattade hos dr Zong var hans noggranna lyssnande och lugn som ingav förtroende. Jag frågade om det var möjligt att få mina buktande diskar att gå tillbaks och dr Zong svarade att han hjälpt många med samma problem tidigare, men först gärna ville se på mina magnetröntgenbilder, innan han gav sitt utlåtande om vad som var möjligt. Vi tittade på bilderna tillsammans och dr Zong bekräftade därefter att det skulle gå bra.

Det andra som omedelbart imponerade på mig var hans skickliga sätt att behandla min rygg. Det skilde sig markant mot all tidigare behandling som jag tagit del av. Jag kände mig direkt trygg med att han från första stund hade fullständigt klar för sig vad som behövde göras.

Sedan vi påbörjade behandlingen har min rygg steg för steg blivit bättre och är idag mycket stabilare. Jag rör mig ledigare och smärtan har avtagit vilket är befriande och ger mig både energi och glädje. Dr Zong har också fått lärt mig hur jag ska göra för att min rygg ska få bästa förutsättning att läka, vilket har hjälpt mig mycket.

Det tog lång tid för mig att hitta en person med dr Zongs kompetens och jag vill ge mina allra bästa rekommendationer till dig som funderar på att besöka honom. / Jesper Ahlström


CMEDS, Sveavägen 138, 113 50 Stockholm | Mob. 0731546638 | Tel/Fax. 087785680 | epost:cmeds@live.cn | ©2008-2013 CMEDS